Sign up for our newsletter!

Your email address:

Enhanced Drilling åpner nytt verksted i Baku

Oljeserviceselskapet Enhanced Drilling har åpnet nytt verksted og kontor i Baku, Aserbajdsjan.

– Vårt nye verksted og kontor bidrar til å fremtidssikre Enhanced Drillings tilstedeværelse i den kaspiske regionen, sier dr. Anthony Brown, Vice President for Operations.

Det nye verkstedet (montering av skilt avbildet) ligger ved Salyan Highway 22nd km og er hele 2355 kvadratmeter stort. Dette gir rikelig med plass til lagring og vedlikehold av selskapets systemer, deriblant CTS (Cuttings Transportation System), RMR® (Riserless Mud Recovery) og MPC (Managed Pressure Cementing). Det nye verkstedet er tre ganger så stort som fasilitetene Enhanced Drilling benyttet seg av i Baku tidligere, og har krankapasitet på 15 tonn og et testbasseng med integrert flow-loop.

Som del av innvielsen av verkstedet ble kunder og andre kontakter i regionen invitert på omvisning der de fikk ta maskinvaren i nærmere øyesyn og delta på systemdemonstrasjoner.

Service og støtte

– Jeg er svært fornøyd med og stolt over at Enhanced Drilling investerer i å fremtidssikre sin tilstedeværelse i den kaspiske regionen. Dette lar oss yte service og kundestøtte av høyeste kvalitet til våre kunder, sier dr. Brown.

Enhanced Drilling, som har sitt hovedkontor på Straume utenfor Bergen, har lang erfaring med bruk av systemene RMR® (Riserless Mud Recovery) og MPC (Managed Pressure Cementing) både i den kaspiske regionen og globalt. Sammen med CTS-systemet har teknologiene blitt benyttet på mer enn 600 brønner per dags dato.

___

Enhanced Drilling leverer nyskapende tekniske løsninger og tjenester til den globale offshoreindustrien. Selskapet har kontorer og anlegg i Norge, Australia, Malaysia, Aserbajdsjan, Canada, Storbritannia og USA. For mer informasjon, vennligst besøk vår nettside www.enhanced-drilling.com, eller kontakt:

David Hine
CEO
+47 959 74 682
dahi@enhanced-drilling.com

Lee Meredith
Strategic Communications Manager
+47 900 24 913
leme@enhanced-drilling.com

Last ned pressemeldingen (MS Word)

Press contact

All media inquiries should be directed to VP HSEQ & Delivery/General Manager Mark Henskens.

Mobile: +47 91 10 16 43

Email: mahe@enhanced-drilling.com


Webdesign & CMS from Argo Internett AS